DJEČJI FESTIVAL

ZGodionica na Bundeku traje još cijeli ovaj i nudi pregršt zabavnog i edukativnog sadržaja

Ulaz na festival se ne naplaćuje te su i kazališne predstave, sudjelovanje u radionicama i sportskim aktivnostima također besplatni
 Zgodionica Na Bundeku/

Na južnoj strani jezera Bundek od 26. kolovoza održava se veliki dječji festival za male i velike ZGodionica. Tko još uvijek nije stigao posjetiti ovaj popularni festival i uživati na besplatnim radionicama, sportu, igrama i animacijama, pričama za laku noć i brojnim drugim aktivnostima, ima još ovaj tjedan, točnije do 11. rujna.

Već su se stotine mališana imalo prilike uvjeriti da je na ZGodionici najbolja zabava prije povratka u školske klupe, te isprobati neke od brojnih uzbudljivih i zabavnih aktivnosti iz bogatog rasporeda festivala. ZGodionica ima za svakoga po nešto, od sadnje bilja, pokusa, likovnih radionica, plesa na svili, squasha i badmintona, plesa, crtanja i još toliko toga.

image
Zgodionica Na Bundeku/
image
Zgodionica Na Bundeku/

A i roditelji mogu doći na svoje i uživati u osvježavajućim pićima i slanim zalogajima u ugostiteljskoj zoni, te istovremeno držati djecu na oku dok se zabavljaju u obližnjim zonama.

Posljednji tjedan petog izdanja ZGodionice klincima i klincezama donosi još mnogo zabavnog (i edukativnog) sadržaja, poput radionica Prijatelja životinja, Hrvatskog prirodoslovnog muzeja i Hrvatske olimpijske akademije.

image
Zgodionica Na Bundeku/
image
Zgodionica Na Bundeku/

Tu su i dalje ludo slikanje s mlijekom i pjenom za brijanje, znanstveni pokusi, radionice nadahnute bezvremenskim Harryjem Potterom, radionice ručnih radova i sadnje bilja.

Naravno, Šareni svijet i dalje će uveseljavati svojim raspjevanim predstavama, Helen Doron održavati pokazne sate za sve male znatiželjce, dječji disko navečer razgibavati nožice i ručice, dok će tete pričalice iz udruge Smiješak privesti svaki veseli dan kraju svojim pričama za laku noć.

image
Zgodionica Na Bundeku/
image
Zgodionica Na Bundeku/
image
Zgodionica Na Bundeku/

Animacije, crtanje i bojanje, zipline, igre u posebno osmišljenim kutićima za najmanje na raspolaganju su svim mališanima cijelo vrijeme trajanja festivala.

Ulaz na festival se ne naplaćuje te su i kazališne predstave, sudjelovanje u radionicama i sportskim aktivnostima također besplatni.

Radno vrijeme festivala je od 16 do 23 sata tijekom tjedna te od 10 do 23 sata vikendom. Detaljan program i sve informacije dostupni su na službenoj Facebook i Instagram stranici ZGodionice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:38