ZAHOD OD 287.500 KUNA

ZRINJEVAC JE LAGAO? Objavljene fotografije unutrašnjosti 'zlatnog zagrebačkog WC-a', procijenite sami je li istina da radovi još nisu ni započeli...

 
WC u parku na Trgu kralja Petra Krešimira
 Dragan Matic / CROPIX

Podružnica Zagrebačkog holdinga Zrinjevac demantirala je u subotu medijske napise u vezi s cijenom radova na uređenju kućice u sklopu rekonstrukcije dječjeg igrališta na Trgu kralja Petra Krešimira IV. istaknuvši kako radovi nisu započeli, nego su izvedeni samo interventni radovi na sanaciji kućice.

Međutim, Facebook grupa 'Strah od slobode' danas je objavila fotografije unutrašnjosti 'zlatnog WC-a u Zagrebu' na kojima se jasno vidi da su radovi već završeni.

- Stanje na terenu, snimljeno jutros, pokazuje drugačije. Radovi rekonstrukcije objekta u principu su dovršeni. Krov je promijenjen, kao i sanitarije, zidna i podna keramika, ostakljenje...Napravljeno je praktički sve osim bojanja vanjskog zida. S obzirom na navedeno, tvrdnja da su izvedeni samo interventni radovi na sanaciji kućice su šarena laž za obmanjivanje javnosti - stoji u poruci Facebook grupe.

Inače, Jutarnji je danas objavio da će obnova WC-a koštati 287.500 kuna. Sve će platiti građani...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:27