SNIMKE DUPINA

Najljepši prizori s Jadrana: ‘Ovakvo jato ni najstariji stanovnici Karlobaga ne pamte!‘

‘Veselo su se igrali u blizini barke i nisu pokazivali strah. Bilo je to jedinstveno iskustvo‘, kaže naš čitatelj koji ih je i snimio
dupini u Karlobagu
 Screenshot/Mislav Grdinić

Napokon smo dočekali pravo ljeto - temperature zraka i mora rastu iz dana u dan, a svi koji su to u mogućnosti napraviti, jedva su dočekali pobjeći s gradskog asfalta. S obzirom na pandemiju koronavirusa koja je zahvatila cijeli svijet, gužvi na našoj obali nema, ali prizora dostojnih divljenja zato nimalo ne nedostaje.

Jednom takvom u ponedjeljak je svjedočio i naš čitatelj, koji nam je poslao spektakularne snimke dupina koje je "susreo" u našem jadranskom biseru smještenom između Velebita i mora - Karlobagu.

- Ovakvo jato dupina u neposrednoj blizini barke i njihovu veselu igru ni najstariji stanovnici Karlobaga ne pamte! Privukao ih je ujednačen rad motora glisera i nisu pokazivali strah.

Bilo je to jedinstveno iskustvo, posebno za najmlađe. Vidjeli smo ih dok smo plovili od Karlobaga prema plažicama na drugoj strani kanala na otoku Pagu - rekao nam je Mislav Grdinić iz Zagreba, koji je trenutačno na odmoru s obitelji u Karlobagu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 09:08