PREDBOŽIĆNO ČUDO

VIDEO: MALENA DJEVOJČICA I OVO ŠTENE BILI SU NERAZDVOJNI Zaspali bi svako veče zajedno na njegovoj prostirci. A onda su ga ukrali skupa s nakitom...

 
 Screenshot/Twitter

Iz obiteljske kuće u Melbourneu u Australiji ukradeno je štene labradora staro osam tjedana. Pored malog psića, ukradeni su i laptop, iPad i nekoliko komada nakita.

No, iako je bio nov u obitelji, a i u materijalnoj vrijednosti nemjerljiv s ostalim stvarima ukradenim toga dana, obitelj se najviše uznemirila zbog šteneta. Mali labrador Sasha je, iako kratko u kući, bio član njihove obitelji. Njihova četverogodišnja kćer Maia ga toliko zavoljela da ga je smatrala svojim najboljim prijateljem.

'Naša Maia i Sasha bi, od trenutka kada je on ušao u kuću, svako veče zajedno zaspivali u njegovom krevetiću', ispičao je otac Ryan Hood za Today.

Tamošnja policija je pretražila susjedstvo, no nosu stali samo na tome. Nakon što su shvatili da ga neće naći, na svom Twitter kanalu stavili su fotografiju štenca Sashe i apel u kojem mole da ga vrate obitelji.

Čini se da je to upalilo, jer je nakon četiri dana sasha vraćen maloj Maiai. Otac se probudio i kuhao si kavu, kada je primijetio da se nešto kreće oko prostirke za psa. I bio je to on, Sasha.

Nakit, laptop i iPad su si zadržali, no čini se da i lopovi imaju mekano srce, pa su odlučili vratiti psića. Iako su se na taj način izložili dodatnom riziku. Policija, naime, i dalje istražuje krađu i traga za njima.

Njihova je kćer, naravno, bila van sebe od sreće. Kako i ne bi, kada živi u takvom svijetu u kojem ima toliko dobrog, u kojem i lopovi imaju grižnju savjesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. prosinac 2023 00:22