dobra lekcija

Istup mladog Srbina iz Beograda i Srbina sa sjevera Kosova je samo takva pljuska Vučiću, dugo se od ovoga neće oporaviti

T T

Sve je veći otpor Vučiću i njegovoj strahovladi, protiv njega ustaju i Srbi na Kosovu, ali i mladi političari, poput Pavla Grbovića, lidera Pokreta slobodnih građana. Grbović je i fizički napadnut zbog svojih kritika Vučića, ali ne odustaje.

Kaže da je Vućičć lagao kosovske Srbe, govoreći da će vratiti vojska na Kosovo.

- Ulazak vojske Srbije na Kosovo je nemoguće, jer bi to značio rat s NATO snagama. Postavljamo pitanje odgovornosti vlasti za ovo što se dogodilo i zbog svih odluka koje su donijete oko Kosova, kao i pitanje oko toga da je vlast u Srbiji potpuno srasla s kriminalom - naveo je mladi političar.

Može li Šešeljev raznosač gajbi piva i četnički apologet donijeti mir Balkanu? Ne može! Kako to ne vidi Zapad...

Na dan Parlamentarnih izbora koji su u Srbiji održani 3. aprila 2022. godine Grbovića je napala grupa aktivista Vučićeve Srpske napredne stranke (SNS). Grbović je kazao da je primjetio da pripadnici vladajuće partije koriste paralelne spiskove, nakon čega su ga njih desetorica napali jer ih je prokazao i otkrio da varaju s izbornim listićima.

On je na Twitteru napisao da se napadači nalaze u prostorijama SNS-a, ali policija ne smije ući da ih identifcira. Policija je njega pitala zašto se nije zaštitio?!

Cijelu njegovu izjavu poslušajte na ovom videu:

također, oglasio se i Srbin sa sjevera Kosova, on moli Vučića da ne pomaže Srbima s Kosova i da ih ostavi na miru. Također, kaže da se on sigurnije osjeća na Kosovu nego u Srbiji!

image

T T

Njegovu cijelu izjavu poslušajte ovdje:

A ako želite pročitati odličnu analizu Vučića i stanja u Srbiji to možete klikom na ovaj link:

Može li Šešeljev raznosač gajbi piva i četnički apologet donijeti mir Balkanu? Ne može! Kako to ne vidi Zapad...

Naravno, tu je i neizostavni Čedomir Jovanović, bivši bliski suradnik Zorana Đinđića koji također ima poruku za Vučića:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. studeni 2023 13:18