BRAVO

Ova Zagrepčanka je svima održala modnu lekciju! Snimili smo je u kupovini, sve je na njoj tip-top! I drugima je zapela za oko

 Josip Moler/Cropix

Modne fotografije nastale na ulicama hrvatskih gradova godinama su sadržaj koji privlači veliku pažnju.

Portalskim riječnikom rečeno, "to je materijal koji se klika" i jasno je zašto uvijek polučuje takav rezultat.

Jedni su znatiželjni vidjeti koga se sve snimilo, ima li (njima i općenito) poznatih lica, jesu li njih slikali, ali i, dakako, što je u trendu, koje su se modne kombinacije "isfurale", fotografije su uvijek dobrodošlo nadahnuće za vlastite modne opcije. Ili, ako se dobro uočavaju stvari, alarm što nikako ne kombinirati i kakve opcije djeluju loše.

image
Josip Moler/Cropix

Jedna je gospođa u Zagrebu svojim stylingom proteklog vikenda privukla posebnu pažnju. Njezinu kombinaciju u sivim tonovima efektno osvježenu ljubičastim šeširom i rukavicama mnogi su uočili i pohvalili, i portal Slobodne ju je objavio na naslovnoj fotografiji članka.

Hrvatice ne idu ni u spizu bezveze! Pogledajte kako su se dotjerale najranije jutros, naš je fotoreporter bio u điru

Premda je, sudeći po kolicima za kupnju koje je vozila, išla "tek u spizu" (budući je bio vikend, moguće da je kupnju zaokružila kava u društvu), u njezinoj odjevnoj kombinaciji sve je bilo promišljeno i s ukusom iskombinirano.

Zagrepčanka je nosila Zarin vuneni kaput, koji je odmah prepoznat i na stranicama popularnog modnog brenda.

image

Kaput Zara

Screenshot

Proslavljenog upravo zbog činjenice da komadi koji ne koštaju previše, u rukama vještog modnog znalca, poput ove gospođe, "pričati sto jezika" i doimati se kao luksuzni i skupo plaćeni. Samo treba znati. A ova gospođa zna. Svaka čast!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. veljača 2024 00:34