Čudom preživio

Ima anđela čuvara: kradljivac preživio sudar pri brzini od 260 km/h u ukradenom Dodge Chargeru

Dva lopova su ukrala Dodge Charger i Chevrolet Camaro koji su bili parkirani na parkiralištu lokalne aukcijske kuće

Dodge Charger

 Web Screenshot

Nesreće pri velikim brzinama nose veći rizik od ozljeda unatoč činjenici da automobili postaju sigurniji. Međutim, postoje trenuci kada ovo pravilo ne vrijedi i postoje iznimke kao što je ono što se dogodilo prošli tjedan u Ohiju u SAD-u, gdje je lopov preživio nesreću pri brzini od 262 km/h s ukradenim Dodge Chargerom.

Kako je izvijestio Ured šerifa okruga Tuscarawas u Ohiju, dva lopova su ukrala Dodge Charger i Chevrolet Camaro koji su bili parkirani na parkiralištu Insurance Auto Auctionsa (IAA). Vozila su tog dana trebala biti prodana na dražbi.

Policija je sustigla automobile u Uhrischsvilleu i započela potjeru koja je završila tako što je bijeli Dodge Charger izgubio kontrolu i doživio brutalnu nesreću pri 262 km/h u kojoj je automobil ostao u stanju u kojem ga možete vidjeti na fotografijama. Vozilo je završilo nasred polja nakon što je udarilo u telefonski stup koji se nalazi u blizini magistrale.

image

Dodge Charger

Web Screenshot

Vozač je u nesreći zadobio ozljede. Prebačen je u obližnju bolnicu gdje će kasnije biti otpušten. Policajci su ga zatim odveli u okružni zatvor, gdje čeka saslušanje. U međuvremenu, Chevrolet je imao manje šokantnu završnicu. Policija kaže da su ga pronašli napuštenog na parkiralištu Walmarta. Lopov nije bio na mjestu događaja i još nije pronađen.

Automobili su zaplijenjeni i nad njima se radi utvrđivanje materijalnih dokaza. Vozač Chargera sada se suočava s optužbama za krađu automobila i bijeg, uz optužbe vezane uz nesmotrenu vožnju i ulazak na privatan posjed.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:02