IMA SE, MOŽE SE

Kakav šef! Floyd Mayweather ‘iskeširao‘ milijun dolara u danu na 10 auta za sebe i prijatelje

Račun je Mayweatheru izdao Tobwin Auto Group iz Las Vegasa, gdje je već kupio 157 vozila, uključujući 29 Rolls Roycea
Ilustracija, Floyd Mayweather
 Rolls-Royce, Profimedia

Izgleda da je Floyd Mayweather, promotor boksa i bivši profesionalni boksač, je osoba koju biste poželjeli imati za prijatelja. Naime, neki dan je potrošio gotovo milijun američkih dolara kako bi počastio sebe i svoju pratnju automobilima.

Račun je Mayweatheru izdao Tobwin Auto Group iz Las Vegasa, nakon što je kod njih kupio flotu automobila. Grupa je u vlasništvu Chopa, koji je poznat po reality showu King of Cars. Flota uključuje tri Dodge Challengera, dva Dodge Chargera, Dodge Journey, Mercedes-Maybach, Mercedes S560 i dva Rolls Roycea za sebe, od kojih je jedan Ghost.

image
Rolls-Royce Ghost
Rolls-Royce

Samo ovom kupnjom mogao bi se snimiti cijeli film Brzih i žestokih, ali ova flota predstavlja samo 'šačicu' automobila koje je Mayweather kupio od Towbin Auto Groupa. Naime, Chop je izjavio kako je Mayweather česta mušterija, te kako je tijekom godina od Towbina kupio 157 vozila, uključujući 29 Rolls Roycea.

image
Mayweatherovi automobili
Profimedia

Ako se brinete za zdrav razum boksača, vjerojatno ne trebate. Mayweather se sinoć borio s poznatim YouTuberom Loganom Paulom (ekshibicija, ne pravi boskački meč), za kojeg mu je zagarantirano 10 milijuna dolara. Međutim, tu je i prihod plaćanja po pregledu, koji je boksaču preko noći donio više od 100 milijuna dolara.

image
Floyd Mayweather vs. Logan Paul
Profimedia

'Trenutno se mogu boriti i zajamčiti sebi 35 milijuna dolara. Na kraju, vjerojatno mogu zaraditi 50 milijuna, zar ne? To je samo redovita borba. Logan Paul i ja možemo izaći i zabavati se te zaraditi devet cifara, 100 milijuna ili više', rekao je za The Disruptive Enterpreneur.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:37