AKTUALNO

Krenula Autoscena: Domaća platforma i društvena mreža koja povezuje sve auto evente u Hrvatskoj

Aplikacija za entuzijaste koji na jednom mjestu mogu pratiti i prijavljivati se na evente u Hrvatskoj i praktički cijeloj Europi

Autoscena aplikacija

Autoscena je inovativna mobilna aplikacija za sve ljubitelje automobila i auto entuzijaste. Pored mobilne aplikacije tu je i web stranica autoscena.hr koja donosi novosti iz svijeta automobilizma, te popis svih evenata u Europi koji se odžavaju kroz godinu. Tu su i predstavljanja hrvatskih garaža kao i pouzdanih servisera (moguće i push notifikacije za sve korisnike aplikacije s obavijestima o novostima, popustima i sl.).

Autoscena okuplja tim mladih auto entuzijasta s respektabilnim iskustvom unutar branše (auto, foto, web i app development) te je kao takav jedinstven na tržištu. Iza njih su godine na domaćoj auto sceni, više od 200 posjećenih evenata, preko 50 organiziranih evenata, te širok krug pratitelja i poznanstava na regionalnoj auto sceni.

image

Autoscena aplikacija

Važno je spomenuti kako je pored ovog inovativnog, no iskusnog pristupa Autoscena već od samog počeka prepoznatljiva i široko prihvaćena kako u Hrvatskoj, tako i u susjednim državama, s obzirom na to da je sama aplikacija pokazala niz prednosti prilikom evidentiranja i ocjenjivanja natjecatelja (ubrzala dosadašnju papirologiju) s nekadašnjih 8 minuta na cijeli proces unutar jedne minute.

Cjelokupni proces prijave i evidencije na natjecanje kao i samo ocjenjivanje ubrzan je za gotovo 90 posto - što se u praksi moglo vidjeti na prvom eventu službeno vođenom preko aplikacije - Show your style 2023 u Vrbovcu održanom 20. 05. 2023.

S obzirom na to kako je cijeli projekt 100 posto domaći proizvod, spektar korištenja i dodatnog unaprjeđenja kako aplikacije tako i weba je neograničen. Vrijedi još spomenuti kako je trenutno aktualan proces implementacije socijalne komponente unutar aplikacije čime će se korisnicima, uz trenutno dijeljenje fotografija, omogućiti mogućnosti poput "lajkanja" objava (fuel), praćenja (follow) i chat za što se očekuje da će dodatno podići trenutne brojke.

image

Autoscena aplikacija

Cilj Autoscena je ujediniti i unaprijediti domaću auto scenu općenito uz usmjerene aktivnosti i djelovanjem približiti europskim standardima, za što vjerujemo kako će rezultirati prije svega većim stupnjem sigurnosti kako automobila tako i svih sudionika u prometu, većom informiranosti i socijalizacijom korisnika, većom količinom legalizacije auto projekata i garaža, kao i kvalitetnijim preradama vozila.

Autoscena je drugačija jer je jedina aplikacija i web ovog tipa s omogućenim pristupom eventima, ali i organizaciji istih, pristupu novostima i leaderboardu (rezultatima) koji zbraja bodove svih evenata i omogućuje korisnicima praćenje uspješnosti po eventima kroz godinu, ali i unificiranom načinu praćenja svih zbivanja i novosti kao i prijavama na događanja.

image

Autoscena aplikacija

Korisnici Autoscene su zapravo isti oni ljudi koji godinama prate i koriste domaće web portale i posjećuju događanja, kupuju i prerađuju automobile. Autoscena je upravo otvorila vrata za ulazak u novu, aktualnu eru korištenja modernih tehnologija 21. stoljeća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 21:55