ISKUSTVA VLASNIKA

Ne žele iznajmljivati Enyaq, Konu, ID i ostale EV modele, nego samo Teslu! Evo i zašto...

Kompanija navodi kako ‘jednostavno nije bilo smisla zadržati električna vozila koja nisu Tesla‘
Teslina punionica
 Profimedia

Ekipa iz Teslaratija nedavno je izvijestila o njemačkoj kompaniji za iznajmljivanja električnih automobila koja se nedavno riješila svih svojih EV-ova, osim Teslinih. Njemačka kompanija Miete Deinen Tesla, navela je kako više električnih modela, uključujući Volkswagenove ID-ove, Porsche Taycana, Škodu Enyaq i Hyundai Konu, ima puno problema sa softverom, punjenjem i popravcima.

image
Tesla Model S
Profimedia

Iako Teslina vozila možda nemaju ukupnu kvalitetu i razinu uklapanja i završne obrade kao neki suparnici, te također da Teslina usluga može biti problematična, američki proizvođač EV modela je sa sigurnošću superioran što se tiče punjenja i softvera. 'Potpuno električna marka prodaje više EV-ova nego bilo koja druga marka'.

image
Volkswagen ID.4
Volkswagen AG

Njemačka kompanija navodi kako unatoč tome što nije željela potisnuti ostatak svoje EV linije, 'jednostavno nije bilo smisla zadržati električna vozila koja nisu Tesla zbog ukupnog vlasničkog iskustva, posebno u usporedbi s Teslinim'.

image
Škoda Enyaq iV
Škoda

Pričalo se i o problemima Porsche Taycana 4S, koji se odnose na infrastrukturu punjenja, zajedno s činjenicom da VW modeli još uvijek nemaju odgovarajuća ažuriranja bežičnim putem, što znači da morate posjetiti zastupništvo.

image
Porsche Taycan
Porsche

Tesla nije perfektan EV – još uvijek postoje područja koja traže poboljšanja. Međutim, vlasnička iskustva koje je njemačka kompanija podijelila ukazuju da je vlasništvo Tesle očito bolje od vlasništva drugih konkurentnih automobila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:52