PRERADA

Ovo je 7X Design Rayo, jedinstveni Huracan s modificiranom karoserijom i 1900 KS

Snažno modificirani 5,2-litreni V10 s dva turbopunjača sada proizvodi 1900 KS, što je veliko povećanje u odnosu na originalnih 610 KS
Envisage 7X Design Rayo
 7X Design

Kompanija pod imenom 7X Design stvorila je jedinstveni hiperautomobil koji je u suštini zapravo snažno modificirani Lamborghini Huracan. Rayo, kako ga zovu, proizvela je kompanija Envisage Group sa sjedištem u Coventryju.

image
Envisage 7X Design Rayo
7X Design

Rayo je premijerno predstavljen na Concours of Elegance u Hampton Courtu u Engleskoj. Osnove dijeli s Huracanom LP 610-4, iako ima potpuno redizajniranu karoseriju od karbonskih vlakana. Jedine komponente koje dijeli s Huracanom su prednja svjetla, stražnja svjetla i zrcala, ostalo je sve novo.

image
Envisage 7X Design Rayo
7X Design

Nos je značajno produžen i viri dalje od razdjelnika, dok su ispod prednjih svjetala dodane ‘trepavice‘ inspirirane legendarnom Miurom. Na profilu su smješteni veći donji usisnici, dok rep također ima duži prikaz velikog difuzora i par peraja umjesto stražnjeg krila. 7X Design navodi kako su promjene rezultirale koeficijentom otpora 0,279 cd u odnosu na 0,39 cd standardnog automobila.

image
Envisage 7X Design Rayo
7X Design

Snažno modificirani 5,2-litreni V10 s dva turbopunjača sada proizvodi 1900 KS (1397 kW), što je nevjerojatno povećanje u odnosu na originalnih 610 KS (449 kW). Iz kompanije su objavili ciljanu najveću brzinu od 482,8 km/h, što je zaista hrabro za neafirmiranog proizvođača automobila.

image
Envisage 7X Design Rayo
7X Design

Još uvijek nismo vidjeli unutrašnjost, ali pretpostavljamo da je u velikoj mjeri slična s Huracanovom. Cijene nisu objavljene, no pretpostavljamo da je Rayo dizajniran i proizveden po posebnoj narudžbi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:57