ŠTO REĆI?

Ovo je urnebesno! Vozač kultnog Ferrarija Testarosse dosjetio se kako prevesti ogroman TV

Iskreno se nadamo da je vozač pred sobom imao par kilometara do kuće koje je prošao malom brzinom
1991-94 Ferrari Testarossa
 Reddit Screenshot

Posjedovanje super automobila sigurno dolazi s mnogim pogodnostima, ali tu su i nedostaci, od kojih je vjerojatno najveći nedostatak prostora i praktičnosti. Naime, prtljažni prostor superautomobila uglavnom je dovoljan za jedan kofer (srednje veličine), i to je uglavnom to.

Međutim, tamo gdje postoji volja, postoji i način. Ova fotografija podijeljena na Redditu, na kojoj možemo vidjeti televizor zalijepljen ljepljivom trakom za poklopac motora, pravi je dokaz te tvrdnje. Ostaje nepoznato gdje je ovaj inženjerski pothvat uhvaćen, ali čini se da talijanski klasik iz Maranella nosi registarske oznake Europske unije.

image
1991-94 Ferrari Testarossa
Reddit Screenshot

Očigledno je da je vlasnik Testarossom otišao u kupovinu, pa nakon što je shvatio da kupljeni 48-inčni Samsungov UHD televizor nema gdje smjestiti, odlučio se za prostor iznad Testarossinog motora.

Iskreno se nadamo da je vozač pred sobom imao par kilometara do kuće koje je prošao malom brzinom, jer TV ne izgleda baš dobro osigurano ljepljivom trkom, koji je zalijepljen za stražnju palubu, bočne elemente i krov.

Osim toga, postavljanje TV-a u kartonskoj kutiji na poklopac Testarossinog motora sa sobom nosi i druge, prilično očigledne, rizike. Činjenica je da se poklopac motora dosta grije zbog topline koju motor proizvodi, a svako malo čujemo da stariji Ferrariji buknu u plamen, iako na repu nemaju ogroman TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:59