TUNING

Samo za pozere: Mansory u svojem novom Defenderu žrtvovao terenske sposobnosti za ‘kić‘

Mansoryjev modificirani Defender poznat je jednostavno kao Black Edition i, kao što ime implicira, u potpunosti je završen u crnoj boji

Mansory Land Rover Defender

 Mansory

Land Rover Defender nije samo jedan od najsposobnijih terenskih vozila na planeti, već se model najnovije generacije brzo etablirao kao statusni simbol, slično kao Benzova G-klasa. Mansory sada nudi ultimativni paket nadogradnje za vlasnike Defendera koji se žele istaknuti na ulici, a pritom su spremni žrtvovati terenske sposobnosti.

image

Mansory Land Rover Defender

Mansory

Mansoryjev modificirani Defender poznat je jednostavno kao Black Edition i, kao što ime implicira, u potpunosti je završen u crnoj boji. Tuner je zatim izradio dramatičan novi bodykit za Defender koji počinje sprijeda dramatično revidiranom rešetkom u crnoj boji i upotpunjenom novim usisnicima za zrak.

image

Mansory Land Rover Defender

Mansory

Preinake se nastavljaju s naglašenim razdjelnikom i parom novih LED svjetala za maglu. Mansory je također dao ažuriranom Defenderu pregršt narančastih i brončanih detalja i stvorio laganu haubu od karbonskih vlakana zajedno s velikim Mansoryjevim logom. Na krovu su nova povećana svjetla.

image

Mansory Land Rover Defender

Mansory

Bočne strane jednako su podebljane kao i prednji dio. Odmah se ističe i set novih naplataka inspiriranih aerodiskom dimenzija 24x10 inča, omotanih u gume dimenzija 295/30. Očito je da bi ovaj paket kotača i guma bio potpuno beskoristan bilo gdje osim savršeno glatkog kolnika, ali ako pričamo i stilu, nema bolje kombinacije.

Na stražnjoj strani vrhunac je podijeljeno dvodijelno krilo, ali tu su i nova vrata prtljažnika i difuzor, zajedno s istim narančastim/brončanim detaljima kao i na prednjem kraju.

image

Mansory Land Rover Defender

Mansory

Unutrašnjost je također ukusno modificirana, što se ne može reći za mnoge Mansoryjeve projekte. Mekana alcantara krasi sjedala, panele vrata, kontrolnu ploču i strop, dok narančasti kontrastni šavovi i obrubi pomažu dodati šarenilo.

Konačno, paket je zaokružen nizom nadogradnji na Defenderovom 5,0-litrenom V8 motoru tako da sada isporučuje 650 KS i 870 Nm. Te su brojke dovoljne da ubrzaju SUV do stotke za 4,7 sekundi, i konačno do maksimalne brzine od 250 km/h.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:34