VIDEOIGRE

Gran Turismo 7 konačno predstavljen: Ovo je 7-minutni uvodni film dugoiščekivane videoigre

Prva slika u filmu je, prikladno, prvog ikad stvorenog motornog automobila, Benzovog Benz Patent-Motorwagena

Gran Turismo 7

 YouTube Screenshot

Predstavljen je Gran Turismo 7, ali ako prije nego što zaigrate želite pogledati uvodni video, i on je upravo. Traje sedam minuta i vodi nas kroz povijest automobilskog doba i slavi seriju videoigre na zaista veličanstven način.

Uvodni film prije svakog nastavka Gran Turisma postao je svojevrsna tradicija. Za okorjele obožavatelje, samo slušanje glazbe je dovoljno da vam "pokrene motor". Niti jedan od naslova do sada nije bio toliko ambiciozan kao sedmi u seriji.

image

Gran Turismo 7

YouTube Screenshot

Prva slika u filmu je, prikladno, prvog ikad stvorenog motornog automobila, Benzovog Patent Motor Wagena. Zapravo, cijela prva minuta je posvećena isticanju ranog automobilizma, a imamo priliku vidjeti i neke od najranijih Michelinovih marketinga.

Pojavljuju se i drugi značajni trenuci i ljudi iz povijesti, uključujući letak braće Wright, Alberta Einsteina, Elvisa, slijetanja na Mjesec, pa čak i katastrofe Titanica. Prisjetimo se, ovo je videoigra o automobilima i utrkama, no jasno je da je razvojni tim htio naglasiti koliko je automobil bitan u cijeloj povijesti čovječanstva.

Cijela evolucija dolazi do izražaja kada vidimo kako se u Porscheu Taycanu baterija i ovjes spajaju s karoserijom. To je trenutak kada se događa još jedna poznata Gran Turismo tradicija – prelazak s jedne teme na drugu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:24