POGEDAJTE VIDEO

Htio se pohvaliti svojim vještinama driftanja, pa otkrio da je rubnjak čvršći od ovjesa BMW-a

Očekivali biste da će se takvo nešto dogoditi vozaču Huracana kojeg vidimo na početku, ili BMW-u E90 M3 iza njega

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Lako se uzbuditi na nekom automobilskom događaju, a izgleda se upravo to dogodilo vozaču ovog klasičnog BMW-a Serije 6. Dok je odlazio s događaja u Münchenu, pokušao se malo "pokazati", ali je na kraju završio u rubnjaku. Očekivali biste da će se takvo nešto dogoditi vozaču narančastog Huracana kojeg vidimo na početku, ili BMW-u E90 M3 koji slijedi iza njega.

Međutim, zvijezda ovog teksta je vozač klasične Serije 6 koji gleda svaki od tih slavnih sportskih automobila kako odlaze bez incidenta, i onda nekako odluči da je vrijeme da im pokaže svoje vještine driftanja.

Očito, to mu ne ide po planu, barem ne u završnici njegovog pothvata, jer kutijasti BMW lako klizi van "po boku". Nakon toga, vozač gubi kontrolu i ne može zaustaviti "Šesticu". Priča završava udarcem u rubnjak.

Vidimo kako se prednji kotač "slama" kao da je napravljen od papira, i možemo samo zamisliti što se događa s ovjesom. Kasnije u videozapisu imamo priliku vidjeti štetu koja je nastala. Ulje je posvuda, i očigledno je da su i prednji branik i karter potpuno uništeni.

Nadamo se da će vozač, prije nego što sljedeći put odluči izvesti sličan manevar, barem vježbati driftanje, i učiniti ga s puno više prostora i možda tamo gdje nema ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 12:00