ŠTO SU MISLILI?

Video: Putnici u BMW-u M4 na svoju štetu demonstrirali kako se ne treba voziti u kabrioletu!

Iako je BMW četverosjed, dva putnika straga su mislila da bi bila dobra ideja sjediti na stražnjem poklopcu automobila

Screenshot incidenta

 Twitter Screenshot

Već smo navikli vidjeti neke nepromišljene vozače kako rade glupe stvari dok napuštuju "meetove" automobila, i obično je riječ o vozačima Ford Mustanga ili Chevrolet Camara u SAD koji su prvaci u ludostima na cesti. Međutim, sada na taj popis možemo dodati i vozača (ali i putnike) ovog BMW-a M4 kabrioleta.

Video je snimljen negdje u Velikoj Britaniji i prikazuje sjajno crni M4 kabriolet kako napušta automobilsko okupljanje. Iako je BMW četverosjed, dva putnika straga su mislila da bi bila dobra ideja sjediti na stražnjem poklopcu automobila, a ne na svojim sjedalima. Kao da to samo po sebi nije bila glupa ideja, vozač je tada odlučio ubrzati da vidi mogu li se njegova dva prijatelja zadržati na automobilu.

Dok se jedan prijatelj držao za naslon za glavu suvozača, drugi putnik straga se nije uhvatio za ništa, te je na kraju kliznuo natrag preko poklopca palube, prije nego što je pao na tlo i prilično teško udario glavom. Na sreću, brzo je ustao i čini se da nije zadobio nikakve teže ozlijede.

Incident je još urnebesniji zbog reakcije jednog gledatelja koji je promatrao cijelu stvar. Čini se da ga je sve prilično zbunilo, i u svojoj glavi je vjerojatno razmišljao o tome kako je ova škvadra bila nepromišljena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 01:11