Jutarnji.hr
Premium
Vijesti
Sport
J2
Kultura
Video
Novac
Scena
Pretplata
Magazini
Dobra Hrana
Dom & Dizajn
Autoklub
Globus
Like putovanja
VauMijau
Servisi
Tiskano izdanje
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Najbolje je prirodno!
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Najbolje je prirodno!
Naslovnica
Recepti
Moj profil
Odjava
Traži
StoryEditor External
StoryEditor Internal
DOBRI RECEPTI
IDEJE ZA NAJBOLJI NEDJELJNI RUČAK: Četiri sočna recepta nakon kojih ćete oblizati prste!
Piše:
Dobra hrana
Objavljeno:
17. svibanj 2020. 11:15
Punjeni lungić, rižini rezanci, tagliatelle s brzim pestom ili bataci u parmezanu? Koji je vaš favorit?
Lungić punjen feta sirom i sušenom rajčicom
Tomislav Krišto / Hanza Media
Rižina tjestenina s inćunima i začinima
Bataci u parmezanu
Berislava Picek / CROPIX
Tjestenina s brzim pestom
Vezane vijesti
Odlična ideja
Brza tjestenina s piletinom, limunom i pestom spas je za gužvovit dan
NEŠTO NOVO
Pečenu piletinu ovog puta, umjesto uz pire krumpir, poslužite uz pire od celera
#lungić
#piletina
#inćuni
#tjestenina
#parmezan
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Prikaži komentare
18. ožujak 2023 18:58