Iz blendera u bočicu pa onda ravno i brzo na vašu adresu

Vitaminski napitci koji će vas osvježiti i pružiti vam potrebne hranjive sastojke

piše: Mateje Domitrović

Zeleno ili green na engleskom označava nešto zdravo i svježe, a to su upravo i Green2go proizvodi, odnosno zdravi smoothiji koji se pripremaju od svježih namirnica koje osim što hrane organizam djeluju na njega i ljekovito. Ovo nije lijek u medicinskom smislu, ali prava zdrava hrana jest najbolji prirodni lijek koji možemo dati svom organizmu. Treba biti svjestan što unosimo u sebe jer hrana nas može učiniti i zdravima i sretnima, a ne samo sitima. Uz pravi izbor i ispravne životne navike svatko od nas se može osjećati dobro i ne posezati za kojekakvim vitaminskim proizvodima u obliku tableta i kojekakvih prašaka. Oni, nažalost ne mogu sadržavati ono što se nalazi u primjericu listu svježeg špinata, u mrkvi, naru ili nekom drugom daru prirode. Ovi napici su pripremljeni od “stvarnih” namirnica, a nemaju samo okus nekog voća. Naime, u pola litre ovog napitka nalazi se svježe voće i povrće od domaćih proizvođača iz provjerenog uzgoja, ali i mnogi drugi zdravi sastojci poput goji bobica ili psyiliuma. Uz to, sol koja se stavlja u pojedine smoothije je cijenjena himalajska sol što znači da se sastojci biraju vrlo smišljeno i da se odabiru samo oni najbolji.

Stalni napredak

Krenuli su sa osam različitih Smoothija&Juiceva te stalno rade nove i usavršavaju stare kako bi bili još ukusniji i bolji. Sada trenutno nude trinaest vrsta smoothija koji su u ponudi svatko može i sam kreirati svoju omiljenu kombinaciju te pronaći svoj idealn doručak ili čak ručak, a ekipa Green2go će vam pri tome rado pomoći stručnim savjetima. Ovi smoothiji definitivno dižu energiju i daju tijelu dovoljnu količinu vitamina, minerala i fitonutrijenata. Trajnost im je jedan dan bez obzira na to što u dućanima mogu na hladnom stajati i tri dana, no to nije ono što ekipa Green2go želi. Njihov proizvod mora biti svjež, dakle priprema se nakon narudžbe i dostavlja se besplatno na vašu adresu sedam dana u tjednu.

Jednostavne narudžbe

Proces narudžbe ne može biti jednostavniji. Dovoljno je odabrati željene sokove, dodati dodatke ako želite (koji su uvijek navedeni uz bocu željenog smoothija) i unjeti vrijeme i datum dostave. Za sada se u njima može uživati samo u Zagrebu, no ova vrijedna i kreativna ekipa s Danilom Singerom na čelu neće tu stati, svoju zdravu zelenu misiju i iskrena uvjerenja u korisnost zdrave prehrane žele širiti dalje. Dovoljno je razloga da se posvetimo sebi i krenemo u dan na najbolji mogući način. Green2go je jedan od dobrih i ukusnih rješenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 23:48