ZIMSKI FAVORITI

Juneći, janjeći, teleći, sekeli, čak i pileći: Imamo 10 recepata za omiljene gulaše

 Berislava Picek/Cropix
Zimsko doba savršeno je za pripremu gustih gulaša, a ono što kod ovog klasika volimo najviše jest činjenica da je dan nakon još bolji

Kada bismo trebali odabrati omiljeno jelo na žlicu, to bi zasigurno bili bogati i gusti gulaši. Osim što su odlična podloga za kombiniranje jednostavnih namirnica koje uvijek imamo u smočnici i onih iz hladnjaka koje hitno moramo potrošiti, gulaši ulaze i u kategoriju kvalitetnog comfort fooda u kojem volimo uživati i po nekoliko dana. Vinski, sekeli, s junetinom ili janjetinom, pileći, pa čak i bezmesni, mogućnosti je bezbroj. U nastavku vam donosimo nekoliko sjajnih recepata, a dobra je vijest i da svoj gulaš u većoj količini možete pripremiti već danas pa na kuhanje zaboraviti barem naredna tri dana.

VINSKI GULAŠ

image
Gmvozd

GULAŠ OD REBARCA

image
Marko Miscevic/cropix/

GULAŠ OD VEPROVINE

image
Mario Kucera/

GULAŠ OD JUNETINE S PALENTOM

image
Berislava Picek/Cropix

GULAŠ OD TELEĆEG SRCA S BULGUROM

image
Berislava Picek/Cropix/

GULAŠ OD JELENA S RAVIOLIMA S BRUSNICOM

image
Biljana Blivajs/Cropix/

GULAŠ OD JANJETINE SA SLANUTKOM

image
Berislava Picek/Cropix/

PILEĆI GULAŠ

image
Violleta

SEKELI GULAŠ + SAVJETI CHEFA CHRISTIANA MISIRAČE

image
Berislava Picek/Cropix

BEČKI GULAŠ S JUNETINOM + SAVJETI CHEFA RAULA LAJTMANA

image
Shutterstock

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 11:02