Mala slastičarnica koja je najpoznatija po tome što prodaju samo jednu vrstu proizvoda, svoj sada već prepoznatljivi Cooksić, o kojoj smo pisali ranije, u zagrebačkoj Gajevoj ulici, objavila je da otvara božićne narudžbe. Od 6.11. pa do 6.12. primat će narudžbe za blagdanske Cooksiće.
Mama i kći u malom lokalu u centru rade najbolje kekse u gradu, s nama su podijelile recept
Na Instagramu su objavili da i ove godine primaju narudžbe isključivo za sirove Cooksiće, a to su njihov classic i blagdanski favorit Orašar. Uz svaku narudžbu kupci će dobiti i detaljne upute za pečenje omiljenih keksića.
"Službeno je otvorena božićna sezona u Cooksićima! Jako nas veseli ponovo biti mali dio brojnih blagdanskih stolova, zabava, domjenaka i druženja! Nazovite nas ili posjetite u Gajevoj 8 za Vašu slatku, blagdansku dozu Cooksića", poručuju.
Podsjetimo, Cooksić je mala zagrebačka slastičarnica smještena u Gajevoj ulici, a kekse ondje rade majka i kći, Gordana i Sara Brašnović. Kekse uglavnom nude u samo jednom okusu. Njihov je klasik keks s komadićima čokolade, no ponekad svoje kupce iznenade i nekim novim okusom koji je zatim u ponudi ograničeno vrijeme.
"Ono zbog čega su naši keksi toliko dobri su, na prvome mjestu, kvalitetni sastojci. Koristimo samo maslac, nikakve druge zamjene, a radimo ih onako kako bismo ih radili kod kuće, ne štedimo baš ni na čemu", ispričala nam je Gordana ranije.
Omiljene kekse u gradu možete ispeći i kod kuće, Cooksić je uoči blagdana pripremio dva noviteta
Gordana i Sara su i prošle godine uoči blagdana svojim kupcima nudile pripremljene, no nepečene kekse, s detaljnim uputama i papirom za pečenje, kako bi uz minimalan trud svaka kuća mogla zamirisati na ukusne blagdane.
Cooksić je otvoren svakog dana od 8 do 20 sati, osim nedjeljom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....