GLEDAJ OVO

Moguće je da ipak znamo napraviti sjajnu emisiju o hrani,novi serijal na HRTu izgleda obećavajuće

Dulum zemlje Facebook
 Dulum Zemlje Facebook/
Trailer za serijal "Dulum zemlje" izgleda sjajno, a znamo i koje poljoprivrednike će predstaviti

U nedjelju, 9. svibnja, HRT kreće s emitiranjem novog serijala o hrvatskim poljoprivrednicima vizionarima, kako stoji u opisu videa koji je ovih dana objavljen na YouTube kanalu Dulum zemlje.

"Dulum zemlje nam dočarava svijet koji žive hrvatski poljoprivrednici vizionari, a čije vrhunske proizvode s jednakim oduševljenjem uživaju ljudi u Hrvatskoj, kao i oni u inozemstvu. Uskoro na HRT-u", napisali su.

Na službenim stranicama HRT-a pronašli smo pak tekst u kojem detaljno opisuju svoj serijal te objašnjenje kako će se "Dulum zemlje" sastojati od četiri epizode, a u svakoj od njih bit će predstavljen jedan poduzetnik vizionar koji će gledateljima otkriti pojedinu granu poljoprivrede. Tako ćemo kroz četiri epizode, piše HRT, saznati sve o filozofiji života na zemlji i od zemlje, izazovima, problemima, ustrajnosti, naporima, važnosti obiteljske podrške te zadovoljstvu koje sva ta ulaganja donose malim proizvođačima, ali zajednici.

Tema prve epizode, kako je najavljeno, bit će Aleš Winkler i njegova stancija Kumparička na kojoj živi s 200 koza, proizvodi sir te karamel o kojem smo nedavno i pisali. U serijalu će se pojaviti i Goran Vrabec, pokretač brenda Volim ljuto, obitelj Bogoević Marušić iz vinarije Križ te Sandra Babac i njezin brend Šinjorina Smokva.

Za produkciju je zadužena ekipa iz Wolfgang&Dolly, a sudeći po traileru, autori Filip Filković Philatz, Tamara Babun, Tomislav Krnić, Tanja Kanceljak, Dubravko Robić i njihov tim napravili su sjajan posao i "Dulum zemlje" mogao bi biti prava gastronomska poslastica.

Dodatne informacije možete pronaći na Facebook stranici Dulum zemlje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:30