Sjajna vijest

Najbolje krafne po izboru Dobre hrane od sad na još jednoj adresi u gradu

 Instagram/@express.bar.zg
Tako je to kad se najbolji prepoznaju. Slutimo da će ovo biti baš, baš super kombinacija!

Za sve one koji ove godine još nisu pojeli krafnu koja ih je zadovoljila, one koji bi željeli dati priliku krafni koju još nisu imali prilike probati, ali i one koji su ostali razočarani kad nisu pronašli krafne o kojima bruji cijeli grad na adresi Dolac 8 gdje se nalazi Bistro Broom44 - stižu odlične vijesti.

Naime, poznati i, ako ćete nam vjerovati, jedan od najboljih barova u gradu - Express Bar ima velike novosti. U ponudu je uvrstio krafne Janje Benić, poznatije kao Janjolinka!

"Krafne dobivamo svježe, u razmacima od 2 sata, tako da nema stajanja!", napisali su na svom Instagram profilu uz objavu o novosti u ponudi.

Inače, upravo su krafne Janje Benić, koje su se do sad mogle kupiti samo u Broom44-u, zasjale na velikom testu Dobre hrane. Podsjetimo, odabrali smo 17 poznatih slastičarnica i pekarnica u gradu Zagrebu i njihove krafne s punjenjem od marelice podvrgnuli pedantnom testu ocjenjivanja pred peteročlanim žirijem. U izbor najboljih ušlo je njih pet. Koga je sve Janjolinka pomela u konkurenciji možete doznati ovdje.

Ako, pak, niste blizu, ne brinite - imamo recept za najbolje krafne u gradu! Ugostivši našu Lidiju Lončarić, Janja nam je otkrila svoj fantastičan recept, ali i pokoji trik!

A da će Express bar i Janjolinka biti "dobitna kombinacija" već sad možemo naslutiti. Naime, iako postoji već deset godina, ovaj popularni bar u Petrinjskoj ulici nikad nije bio u tako dobroj formi kao danas, a novitet u ponudi samo će ga dodatno pozicionirati na popis ugostiteljskih objekata koje morate posjetiti kad dolazite u Zagreb ili kad tražite posebno dobro mjesto za pravi čaj ili provjereno dobar koktel.

Uostalom, sve o tome zašto bi i ptice na grani trebale pjevati o Expressu kao najboljem baru u gradu, možete pročitati ovdje. Sigurni smo da to dovoljni govori zašto je ovo naša top preporuka.

I bonus za kraj... UKRADI RECEPT! Ovako pripremljene pokladnice Janje Benić zaludile su Instagram.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:17