GDJE ZA VIKEND?

Nakon posla ili za subotnji ručak svratite na burger i craft pivo za 50 kuna, evo gdje i zašto

 @papavero_zagreb Instagram/
Zagrebačka pizzerija Papavero ovog petka i subote gostima nudi burger i craft pivo po pristupačnoj cijeni

Osim sjajnih pizza kojima se u Papavero neprestano vraćamo, ovog petka i subote, 1. i 2. travnja, u pizzeriji na adresi Mlinovi 85a isprobati možete burgere u kombinaciji s craft pivom pivovare Nova Runda po cijeni od samo 50 kuna. Dobra je to prilika za odlazak na večeru nakon posla ili pak sutrašnji opušteni ručak.

PRIČU O PAPAVERO PIZZA & FOOD LABU PROČITAJTE OVDJE

image
Neja Markicevic/Cropix/Cropix

Burgere rade od mesa The M Brothers braće Maturanec, koji u Gornjem Poloju, nedaleko Karlovca, imaju farmu i klaonicu svinja i goveda, a u ponudi je nekoliko specijalnih kombinacija koje se kriju iza šaljivih imena. Žac u Kaliforniji spaja goveđe meso s asiago sirom i domaćom majonezom i kečapom, Slavonia u srcu je burger s kobasicom s dva dima, masti i paprikom, dok je Italia in amore burger s dimljenim pršutom, pestom i mozzarellom. Osim s goveđim mesom, nude i Chicken burger s pohanim pilećim prsima, domaćim aioli umakom, coleslaw salatom i hrskavom slaninom te Vege gir s pljeskavicom od slanutka, avocado guacamole, rikolom i pestom. Sve kombinacije dolaze upakirane u mekana brioche peciva.

Papavero je dobra opcija za opušteni ili obiteljski ručak, ali i večeru u dvoje pa svakako razmislite da već ovog vikenda rezervirate stol. Osim sjajnih pizza i burgera, nude i nekoliko vrlo dobrih jela s tjesteninom. Više informacija potražite na društvenim mrežama Papavero Pizza & Food Laba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 01:27