GDJE NA PIVO?

Novo mjesto s top pivom u gradu! Ekipa iz PriMariusa od sada na novoj adresi i s novim konceptom

Pivo ekipe iz PriMariusa svrstavamo među najbolja na sceni, a sada ga napokon možemo i ispijati u dobroj atmosferi i ‘na izvoru‘, otvaraju tap room

Simpatični bradonje koji stoje iza brenda craft piva PriMarius, Mario Žerjav i Bruno Blažičko, mjesecima su radili na novom projektu, a sada su ga napokon spremni i predstaviti ljubiteljima njihova piva, koje i sami svrstavamo među bolje na sceni. Ovog petka, 8. ožujka, naime, otvaraju svoj PriMarius Craft Oaza Tap Room na adresi Slavonska avenija 3B.

Ovaj novitet najavili su nam još prije dvije godine, kada smo ih posjetili u njihovoj tadašnjoj proizvodnji na zagrebačkoj Radničkoj, a sve ovo vrijeme iskoristili su za uređenje praznog prostora u Hali i kuhanje dovoljne količine piva za sve žedne goste. PriMarius inače iza sebe ima 16 odrađenih etiketa, a njihovo pivo najlakše ćete prepoznati po Marijevom liku i maštovitim imenima piva kao što su Ringišpil, Cvrkut, Zornjak i Katapult.

image
Marko Miščević/Cropix
image
Marko Miščević/Cropix

Kako su otkrili, preseljenje su napokon odlučili realizirati jer im je stari prostor postao previše tijesan, ali sada su spremni na novi početak - PriMarius vol.2. Poručili su i da su točionike povezali s bačvama i tankovima u hladnoj komori, da volje imaju zbilja puno te kako bi voljeli da njihov tap room postane mjesto gdje će se zaljubljenici u craft pivo okupljati nakon napornog radnog dana.

Poželite li ih podržati, za više informacija zapratite ih na društvenim mrežama, a na pivo na njihovu novu adresu svratite već ovog petka od 17 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 20:08