
Već petu godinu za redom, od utorka, 3. lipnja, pa sve do kraja ljetnih praznika otvoren je RougeMarin Park, najveća i najuzbudljivija, a po mnogima i najljepša terasa u gradu. Više sadržaja, više zabave i više gastronomskih užitaka no ikad prije - obećanja su s kojima ulaze u novu sezonu.
Park je puno više od festivala - on je oaza za afterwork druženja, obiteljske vikende, proslave s prijateljima, mjesto za ljubitelje dobre hrane i pića, glazbe, umjetnosti, pa čak i naših četveronožnih ljubimaca. S više od 100.000 posjetitelja prošle godine i bogatim programom za sve uzraste i ukuse, Rougemarin Park je mjesto gdje se stvaraju nezaboravne uspomene.
Najavljeni programi za velike i male:
• Paint & Wine i Paint & Fun radionice: za odrasle i djecu, kreativno izražavanje uz čašu vina ili osmijehe najmlađih.
• Funny Tuesday: stand-up večeri s najboljim komičarima u gradu, uz mogućnost osvajanja VIP mjesta.
• Live svirke petkom: uzbudljivo Kolo zvuka, gdje sreća bira repertoar izvođača.
• Heineken sessions četvrtkom: turniri u stolnom nogometu, DJ, pokloni i bucket ponude.
• Salsa Night subotom: večeri plesa pod vedrim nebom s profesionalnim plesačima i animacijom.
• Family Day vikendom: napuhanci, predstave, radionice, igre na otvorenom i sportske aktivnosti za djecu.
• Mini kokteli i picnic paketi: ekskluzivna ponuda pića i hrane za potpuni doživljaj.
• Eko festival: sva ambalaža je višekratna, a Rougemarin Park nastavlja biti primjer održivosti.
Ali i to nije sve, najavljuju iz RougeMarin Parka. Tijekom ovoljetne sezone, Park će ponovno biti domaćin i brojnim pop-up događanjima, uključujući suradnje s brendom Pet centar i brojnim sponzorima, a što su još pripremili pratite i na njihovim društvenim mrežama Instagram i Facebook.
Inače, podsjetimo kako je Marin Medak, vlasnik RougeMarina, nedavno u Novom Zagrebu otvorio novi restoran u sklopu Muzeja suvremene umjetnosti o kojem smo vam prvi pisali.
"Ideja ovog projekta je da maksimalno iskoristimo ovu poziciju, da budemo najsuvremeniji restoran u Zagrebu, da ovdje gostima nudimo drugačije iskustvo, hranu i doživljaj, da organiziramo evente i ne tako obična druženja. Recimo, za jesen već pregovaramo s 20 hrvatskih chefova s kojima ćemo raditi nešto poput ‘posljednje večere‘, samo s njihovim signature jelima. Općenito se planiramo kretati u malo otkačenijem smjeru, a takav nam je i sam prostor", objasnio nam je uočio otvorenja Bar & Tona Marin Medak.
Komentari
0