RITAM SCENE

Pekarna Ane Roš u centru Ljubljane zatvara se nakon manje od mjesec dana rada

 Ivana Nobilo/Cropix
Najpoznatija slovenska pekara od otvorenja je polučila velik interes kod građana

"Vrata Pekarne Ana bit će zatvorena od 24. listopada do 2. studenoga. Nakon ove kratke pauze vratit ćemo se još jači i bolje pripremljeni samo za vas! Hvala na povjerenju i vidimo se ubrzo" stoji u Instagram objavi trenutno najpopularnije pekarnice u Sloveniji.

Naime, Pekarna Ana, iza koje stoji najpoznatija slovenska chefica Ana Roš iz restorana Hiša Franko koja nosi dvije Michelinove zvjezdice, početkom listopada je otvorila pekarnicu u centru Ljubljane. Od otvorenja je pekarna dobro prihvaćena čemu su svjedočili redovi ispred prodavaonica i rasprodan pekarski asortiman. Moguće je kako će u ovom razdoblju zatvorenih vrata redefinirati i presložiti svoje poslovanje.

Pekarnica je smještena u centru Ljubljane, u nevelikom prostoru u Slovenskoj ulici (ako parkirate u garaži na Kongresnom trgu, do pekare vam trebaju ravno dvije minute). Pekarna Ana nudila je nekoliko vrsta kruha od klasičnog bijelog i pirovog, do kockastog raženog, baguettea. Osim toga impresivan je i njihova slatki program poput pain au chocolata, cruffina s jabukama, lisnatih peciva s voćem, ali i slanih varijanti s kobasicom i keksa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:23