SVI MEDIJI PIŠU O...

Slavni chef izjavio: "Ovo jelo jedan je od razloga zašto sam oženio svoju suprugu"

 @chefjoseandres Instagram/
Supruga Jose Andreasa radi toliko dobar gazpacho da je slavni chef izjavio kako je upravo to jedan od razloga zašto ju je zaprosio

Poznati chef i veliki humanitarac Jose Andres najavio je svoj novi show u kojem sa svojim kćerima obilazi Španjolsku i istražuje tamošnju gastronomiju, a u nedavnom gostovanju u jednom televizijskom showu, u kojem je i govorio o novom projektu, kuhao je nekoliko jela te otkrio ono kojim ga je njegova supruga potpuno osvojila.

Objasnio je tako kako njegova žena dolazi iz Andaluzije koja je, između ostalog, poznata i po hladnim juhama. Najpoznatiji je, naravno, gazpacho.

"Svakog ljeta u našoj kući možete pronaći veliki vrč pun bogate, kremaste, crvene tekućine. Uvijek je svjež i spreman da ti osvježi vruć dan. Moja supruga ne voli puno kuhati i uvijek se mora potruditi da promijeni naš meni kod kuće, ali jedna stvar koju kuha kao božica je gazpacho i to je jedan od razloga zašto sam je oženio", izjavio je Andres i ubrzo postao glavna vijest u svjetskim medijima.

Andres je inače poznat po brojnim humanitarnim inicijativama koje je pokrenuo. Početkom godine tako je za potrebite kuhao na rusko-ukrajinskoj granici, a sredinom prošle godine pokrenuo je inicijativu u sklopu koje je cijepljenima nudio vaučere od 50 dolara koje su dobitnici mogli iskoristiti u Think Food restoranima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:25