Brojimo sitno

Uskoro kreće ‘Motor, loza, kuhača‘, nova kulinarsko-putopisna emisija Davida Skoke, evo detalja

 Danijel Bartolić/Cropix
U glavnoj je ulozi naš poznati chef kojem ovo nije prvi, a nadamo se ni zadnji televizijski serijal

Kako smo najavili ovo proljeće, chef David Skoko dolazi na nacionalnu televiziju! Od kasnog proljeća do sredine ljeta snimio je naš poznati chef kulinarsko-putopisnu emisiju koju ćemo u sklopu dokumentarnog programa HTV-a moći pratiti od srijede 4. listopada na Prvom.

U devet epizoda serije "David Skoko: Motor, loza, kuhača", chef kojem ne treba posebno predstavljanje hrvatskoj javnosti putuje Hrvatskom i odlazi u goste nekim od najistaknutijih domaćih vinara. Kako smo već izvijestili, Skoko je s ekipom, primjerice, posjetio obitelji koje stoje iza vinarija Degarra kraj Zadra i Matuško na Pelješcu. No, nisu oni jedini. U 25 minuta, koliko traju emisije, pokazat će nam Ribarev sin svu ljepotu odabranih hrvatskih vinarija od Istre, preko Dalmacije do Slavonije, ali i kuhati.

image
Berislava Picek/Cropix

"Presretan sam s ekipom s kojom radim! Za produkciju je zadužena produkcijska kuća Cobra Chicks, a režiser je Radislav Jovanov Gonzo. Jako mi se sviđa do sad nasnimljen materijal i mislim da će i gledateljima biti pravi gušt pratiti nas u našim avanturama, jer ovo je stvarno avantura", rekao je Skoko za Dobru hranu u svibnju, kada nam je ispričao i više do tad nepoznatih detalja o novoj emisiji.

U emisiji "David Skoko: Motor, loza, kuhača" chef će nas odvesti na putovanje po Hrvatskoj na kojem će na pristupačan način izmijeniti uobičajenu gastronomsku rutinu te ponuditi široko upotrebljive i praktično jednostavne recepte. Seriju režira Radovan Jovanov Gonzo, scenaristica serije je Tanja Tušek, a producentica Inja Korać.

image

Emisija kreće s emitiranjem 4. listopada

@ribarevsin/Instagram

Inače, chef David Skoko je prvi hrvatski kuhar koji je imao vlastitu emisiju na FOX-ovom kulinarskom kanalu 24 Kitchen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. ožujak 2024 17:00