DOBRA PREPORUKA

Veronika Delikatese od sada nude odlične štrudle i tortilje, preporučujemo ih svima

 @latortilla_factory/
Nikl štrudle do sada su se u Zagrebu mogle kupiti samo po komadu, a tortilje, pak, dolaze iz prve hrvatske tvornice tortilja

Ovih su dana na društvenim mrežama brenda Veronika Delikatese osvanule sjajne vijesti. U svoju ponudu uveli su dva nova proizvoda koja i sami volimo te rado preporučujemo ljubiteljima dobrih štrudla i tortilja. U pitanju su Nikl štrudle, koje smo do sad po komadu kupovali u trgovini Špeceraj, a od sada se smrznute mogu kupiti u prodavanicama Veronika Delikatesa na nekoliko adresa. Nude štrudle od jabuka, od višnja i bučnicu. Cijena je 9,90 eura, a u pakiranju se dobiju dvije štrudle.

image
Privatna Arhiva/

Samoborska pekarnica Nikl s obiteljskim poslom započela je još 1978. godine i od samog početka krenuli su s proizvodnjom kruha i peciva. S godinama su svoje pekarnice pretvorili u prepoznatljiv brend pa su tako danas jedan od najpoznatijih proizvođača upravo štrudli, krafna i drugih peciva, ali i jedini certificirani proizvođač originalne zaštićene Rudarske greblice. Više informacija o Nikl pekarnicama potražite na njihovoj službenoj stranici.

image
Pekarnica Nikl Facebook/

Još jedan novitet u Veronika Delikatese prodavaonicama su i tortilje zagrebačkog brenda La Tortilla. Rade se po originalnoj meksičkoj recepturi, a ovim se poslom supružnici Zumra i Josip Papar bave već više od 20 godina. Recept za tortilje osmislili su nakon što su pregledali velik broj kuharica, a potom su nabavili potrebne strojeve te im je iz Meksika stigla i pomoć. Postali su prva hrvatska tvornica tortilja i mnogi su gurmani njihovim proizvodima odani već dugi niz godina. Priču o maloj La Tortilla proizvodnji napisali smo još 2013. godine, a pročitati je možete ovdje. U Veronika Delikatesama možete kupiti pakiranje od 630 grama tortilja po cijeni od 4,30 eura. Više informacija o brendu potražite na njihovim društvenim mrežama.

image
Cropix/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:13