Meksički hot dog u kukuruznoj tortilji sa sirom i ljutim umakom
Trebat će vam:
4 hotdoga (hrenovke ili kobasice po izboru)
4 kukuruzne tortilje
150 g ribanog sira (cheddar ili gauda)
1 crvena paprika
1 manji crveni luk
1 svježa chili papričica (po želji)
ljuti umak po ukusu
maslinovo ulje
Priprema:
U tavi lagano ispecite hrenovke ili kobasice dok ne dobiju zlatnu koricu. Na malo maslinova ulja kratko pirjajte nasjeckanu papriku, luk i chili papričicu. Na svaku tortilju pospite ribani sir, stavite pečenu hrenovku i povrće te prelijte ljutim umakom. Zamotajte tortilje čvrsto u roladu i kratko zapecite na suhoj tavi s obje strane dok sir ne omekša i tortilja postane hrskava. Poslužite toplo, uz dodatak svježeg korijandera, kriške limete ili još malo ljutog umaka ili papričica po vrhu.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....