TJEDNI MENI

NA TANJURU OVAJ TJEDAN: Više ne morate razmišljati što kuhati. Sedam odgovora na pitanje što za ručak!

Zagreb, 240718. Takenoko, Massarykova 22.
Rubrika Kuharov gablec za Dobru hranu.
Na fotografiji: wok puretina.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Krišto / HANZA MEDIA

Isplanirajte ručak za cijeli tjedan!

Više ne morate razmišljati o tome što kuhati ovaj tjedan. Donosimo vam sedam ideja za ručak ili večeru svaki dan u tjednu!

Juha od slanutka, tikvica, mrkve i gofa

Mario Kučera
 

Piadina s halumi sirom i povrćem

Neja Markičević
 

Svinjski lungić s jabukama i povrćem

Neja Markičević
 

Ražnjići od lungića i tune s abšmalcanim mahunama

Neja Markičević
 

Toplo hladna salata sa smokvama

Marko Miščević
 

Wok puretina

Zagreb, 240718. Takenoko, Massarykova 22.
Rubrika Kuharov gablec za Dobru hranu.
Na fotografiji: wok puretina.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Krišto / HANZA MEDIA
 

Oslić u škartocu

Zagreb, 300718.
Zdrava ljetna jela; hamburger od lososa, pasticada od tune i ribe u skartocu za djecu pripremila je Nastasja Petric.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek
 

Izdvajamo

Iz drugih medija