NIMALO KOMPLICIRANO

Ovo je najjednostavniji način na koji možete ispeći ribu na tavi

 Vladimir Mironov/Getty Images
Dok se riba peče, na ulje uvijek možete staviti i malo začinskog bilja, kao što su grančica lovora ili timijana, pa čak i koji režanj češnjaka
Dok se riba peče, na ulje uvijek možete staviti i malo začinskog bilja, kao što su grančica lovora ili timijana, pa čak i koji režanj češnjaka

Trebat će vam:

4 fileta bijele ribe po želji

50 g brašna

začini po želji: crvena paprika, kumin, timijan, origano

sol i papar

ulje

Priprema:

Riblje filete najprije natapkajte papirom kako biste pokupili višak tekućine. Zatim ih uvaljajte u brašno u koje ste dodali začine po želji. To može biti crvena paprika, kumin, a mogu biti i suhi začini poput timijana i origana. Također, u brašno možete dodati i sol i papar. Na tavi dobro zagrijte ulje i pecite ribu. Pripazite da je ne prepečete, tek nekoliko minuta sa svake strane bit će dovoljno. Uz ribu poslužite prilog poput krumpira s blitvom ili jednostavnu salatu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
05. srpanj 2025 06:16