7 JELA ZA 7 DANA

Popečci od krumpira, brza kremasta tjestenina, varivo i lazanje favoriti su s ovotjednog menija

 Deposit Photos/
Osim toga, radimo i pohani sir s krumpir salatom, ribu iz pećnice i sporo pečenu svinjetinu

Ovog puta tjedan započinjemo slasnim popečcima od krumpira koje najčešće kombiniramo s jednostavnim umakom od jogurta, a ovog smo puta dodali i brzi pesto. Nastavljamo brzom, kremastom tjesteninom s povrćem, a zatim u srijedu radimo lagano varivo s piletinom i povrćem. U četvrtak je na redu pohani sir s krumpir salatom, petak je dan za ribu iz pećnice, dok u subotu radimo lazanje s piletinom i tikvicama. Na kraju tjedna, u nedjelju, radimo sporo pečenu svinjetinu koju jednostavno možete ubaciti u sendvič ili poslužiti uz omiljeni prilog. I to čak dva dana. Recepte potražite u nastavku.

PONEDJELJAK

POPEČCI OD KRUMPIRA S PESTOM

image
Mustipan/

UTORAK

KREMASTA TJESTENINA S POVRĆEM

image
Deposit Photos/

SRIJEDA

LAGANO VARIVO S PILETINOM I POVRĆEM

image
Deposit Photos/

ČETVRTAK

POHANI SIR S KRUMPIR SALATOM

image
Ezume Images/

PETAK

PEČENA RIBA

image
Arkadian Photography/

SUBOTA

LAZANJE S PILETINOM

image
Deposit Photos/

NEDJELJA

SPORO PEČENA SVINJETINA

image
Deposit Photos/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 06:20