StoryEditor
JESEN NA TANJURU

RECEPTI S KESTENIMA: Prošli vikend smo se zatvorili u kuhinju, svašta skuhali i ovo su naši favoriti!

Kuhani ili pečeni - sami po sebi su delikatesa, ali ako si date truda i napravite kesten-pire, tada postaju sastojak za pripremu odličnih torti, muffina, nadjeva za eklere ili mirisnog kuglofa!
 Berislava Picek / Hanza Media

Piše i kuha: Slavica Šagolj

Kestenu, kostanju, cestanu, klijestenu, maronu, marunu, goranu ili gorašu potpuno smo se posvetili...Ako danas imate malo vremena bacite oko što sto skuhali, vjerujemo da će vam se svidjeti!

Ekleri

Zagreb, 271017.
Slatka jela od kestena napravila je Slavica Sagolj.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Kuglof

Zagreb, 271017.
Slatka jela od kestena napravila je Slavica Sagolj.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Desert u čaši

Zagreb, 271017.
Slatka jela od kestena napravila je Slavica Sagolj.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Muffini

Zagreb, 271017.
Slatka jela od kestena napravila je Slavica Sagolj.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media
 

Torta s beze korama

Zagreb, 271017.
Slatka jela od kestena napravila je Slavica Sagolj.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. lipanj 2020 15:10