
Zalogaj sočne i aromatične ribe odmah nas podsjeti na opuštanje na plaži uz zvukove mora i zasluženi odmor, a istovremeno je osobito hranjiva i zdrava namirnica koja čini osnovu mediteranske prehrane. Mnogi zaziru od pripreme ribe kod kuće zato što se doima kao zahtjevan pothvat, no recepti u nastavku odličan su primjer kako možete zadovoljiti svoju želju za ukusnim ribljim jelima bez puno kompliciranja. Sol, sok limuna ili limete, svježe povrće i raznovrsni začini sastojci su koji će vam pomoći da riba postane novo najdraže jelo na vašem kućnom meniju, a naš je savjet da se sprijateljite s osobljem u vašoj lokalnoj ribarnici i žrtvujete koji sat sna da biste ujutro ugrabili najljepše primjerke bijele ribe, hobotnice ili rakova za ručak za pamćenje.
Riba pečena u soli

Škampi s rižom

Ceviche s avokadom

Ceviche od hobotnice

Riblji tacosi
