SAMO NAJBOLJE

SLAVNI HRVATSKI CHEFOVI KUHAJU: Zaželili smo se dobre spize i za vas izvukli ove recepte!

Zaželili smo se prave domaće spize i za vas izvukli tradicionalne hrvatske recepte koje su za Dobru hranu pripremili slavni hrvatski chefovi.

Neki su tradicionalni da tradicionalniji ne mogu biti, a neki imaju i trunčicu modernoga. Nama je najvažnije da su ukusni. A tome možemo posvjedočiti jer smo ih imali priliku isprobati. Peku i fiš paprikaš pripremite na otvorenom ovaj vikend kad najavljuju lijepo vrijeme, danas za večeru Zembine pljukance, danas marinirajte meso za pulled pork braće Čučkovića, a Bracin carpaccio od trlje je gotov za sekundu, samo se domognite kvalitetne ribe!

DENIZ ZEMBO: Domaći pljukanci s bakalarom

Pula, 291116. 
Deniz Zembo, chef restorana u hotelu Amfitetar u Puli pripremao je jela od bakalara.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / HANZA MEDIA

SANJIN BRACO: Carpaccio od trlje

SPECIJAL_JL_Dobra Hrana
Trilj, 041216
Kuhari Hrvoje Zirojevic i Braco Sanjin pripremaju tradicionalni dalmatinski blagdanski rucak na imanju Krolo u mjestu Strmen Dolac kod Trilja. Na fotografiji: Braco Sanjin priprema filete od trlje marinirane u limunu i naranci
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / Hanza Media

HRVOJE ZIROJEVIĆ: Dalmatinska peka

SPECIJAL_JL_Dobra Hrana
Trilj, 041216
Kuhari Hrvoje Zirojevic i Braco Sanjin pripremaju tradicionalni dalmatinski blagdanski rucak na imanju Krolo u mjestu Strmen Dolac kod Trilja. Na fotografiji: gotova teletina i janjetina ispod peke s povrcem i kiselim kupusom
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / Hanza Media
Teletina i janjetina ispod peke.

CHRISTIAN MISIRAČA: Fiš paprikaš

Kopacevo, 251116.
Ribarska 11.
Karlo Regovic iz Kopaceva za Dobru hranu priprema rijecnu ribu sa Kristijanom Misaracom.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Krišto / Hanza Media

ROBERT PREDRAG ŽMIRE: Hrskava svinjetina s krumpir polama

Trogir, 031216
Kuhari Robert Zmire i Stipe Susnjara pripremaju tradicionalni dalmatinski blagdanski rucak. Na fotografiji: rolana svinjetina nadjevena ljutikom 
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / Hanza Media

BRAĆA ČUČKOVIĆ: Pulled pork

Rijeka, 291116. 
Braca Dejan i Danijel Cuckovic vlasnici su mesnice Cuckovic u Rijeci.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / HANZA MEDIA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. studeni 2021 12:13