STANOVI MANJI OD 45 KVADRATA

Devet malih cool stanova

 

U ovom postu želimo vam pokazati 9 dobrih primjera malih stanova koji su, unatoč svojoj veličini, potpuno udobni, funkcionalni i elegantni. Nadamo se da će vas barem neki od njih inspirirati, a ideje pomoći da vaše malo gnijezdo pretvorite u najdraže mjesto na zemlji.

Stan mlade žene kojoj riječ “stil” nije strana

Mali stanovi čovjeku često pružaju premalo prostora za sve njegove želje i potrebe. No, to ne znači da ne mogu biti sređeni bolje od velikih, baš poput ovog stana koji možete pogledati ovdje.

Moderan dom arhitekta

Kada arhitekti dizajniraju stan za sebe, očekujemo funkcionalan i vrlo moderan prostor, a upravo takav je stan u Kijevu koji vam predstavljamo.

Izazov velik 44 kvadrata za bračni par s dvoje djece

44 četvorna metara ne nude puno prostora za stvaranje udobnog doma, koji će zadovoljiti potrebe četveročlane obitelji. Izazovan zadatak koji nije bio nimalo jednostavan, ali nije nemoguć, uspjeli su realizirati arhitekti, a više o projektu pročitaj ovdje.

Prozračan dom od 28 četvornih metara

Bijeli interijeri začinjeni mekim tkaninama i tek pokojim detaljem u nježnoj ružičastoj i zagasitoj sivoj boji s elementima od svijetlog drva prostori su kojima jednostavno ne možemo odoljeti!

Stakleni zid za upečatljiv jednosobni stan

Pred vama je izvrstan primjer kako napraviti zanimljiv prostor od jednostavnog i nezamjetnog jednosobnog stana.

Dvosobni stan od 39 m2

Stan na fotografijama veličine je 39 četvornih metra. Izuzetno je dobro uređen s velikom spavaćom sobom, puno spremišnog prostora i jednom velikom prostorijom podijeljenom na različite zone.

Mali, ali stilski jako lijep stan

Unutar svega 26 četvornih metara dizajner Eugene Sarajevo uredio je interijer za mladu poslovnu ženu. Interijer karakterizira izvrstan tlocrtni raspored i mnoštvom vješto skrivenih ugradbenih ormara.

Interijer od 26 četvornih metara

Maleni stan opremljen vrlo skromnim proračunom.

Dome slatki dome

Jednosobni stan u kojem je spavaća soba pomoću staklene stijene odvojena od ostatka glavne prostorije koja je potom iskorištena za mali dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:02