HRVATSKA PJEVA

VIDEO: POGLEDAJTE EKSKLUZIVNI KONCERT Samo na Jutarnjem zajedno nastupili neponovljiva Zorica Kondža i naš poznati gitarist i aranžer Ante Gelo

 
Zorica Kondža i Ante Gelo
 Screenshot

U sklopu kampanje #ostajemdoma Jutarnji list i Ante Gelo pokrenuli su jedinstveni glazbeni online projekt “Hrvatska pjeva” u sklopu kojeg će putem web stranice Jutarnji.hr, Facebook prijenosa te HT-ova MaxTV-a i MaxTV To Go donijeti glazbu u baš svaki dom - i to ekskluzivne koncerte najpopularnijih domaćih glazbenika. Projekt će se održati zahvaljujući sponzorima Hrvatskom telekomu i Podravki.

Nakon iznimno uspješnog koncerta koji su u ponedjeljak održali Petar Grašo i Gelo, naš poznati gitarist i aranžer večeras nastavlja sa sjajnim svirkama.

U petak navečer nastupila je neponovljiva Zorica Kondža koja je uz Gelinu gitarističku pratnju izvela neke od svojih najpoznatijih pjesama kao i brojne dalmatinske evergrine.

- Ovo je prvi put da ću zapjevati nakon Dana žena kad sam zbog okolnosti koje su nas zadesile morala stati. I zato se radujem poput malog djeteta novom druženju, u potpuno drukčijim okolnostima, jer je imati osjećaj zajedništva za mene vrlo bitno. Iskreno se nadam da ćemo Gelo i ja uspjeti ljude dirnuti u dušu. Ma, uvjerena sam da ćemo uspjeti jer pjesma ima tu moć - rekla je uoči nastupa dobro raspoložena Splićanka i napomenula kako je sigurna da će ih voditi čista emocija.

- Pjevat ćemo i svirati ono što nas u trenutku bude inspiriralo. Naprosto ćemo se oboje prepustiti trenutku - najavila je Zorica Kondža.

A ako ćete nakon ovog online koncerta biti raspoloženi za još malo glazbe, OVDJE možete pogledati i koncert koji su održali Petar Grašo i Ante Gelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 02:10