SLOMLJENA SRCA U LONDONU

Muzej prekinutih veza oduševio Britance: Pročitajte što Daily Mail piše o hrvatskom projektu

 Ranko Šuvar/CROPIX
Izložba je postavljena u londonskoj četvrti Covent Garden i to na dva mjesta - kazalište Tristan Bates te u ulici Erlham

Ljubav ponekad traje, a ponekad boli najviše na svijetu, pjeva trenutačno najpopularnije britanska pjevačica Adele. I svi oni koji su barem jednom doživjeli slomljeno srce znaju o čemu priča.

Prekid može biti vrlo bolan, no, kako su pokazali Olinka Vištica i Dražen Grubišić, kraj jedne ljubavi ne mora biti tužan. Oni su svoju slomljenu vezu odbili tretirati kao 'bolest' već su počeli slaviti vrijeme provedeno zajedno - i napravili projekt koji je izazvao brojne pozitivne kritike javnosti, hrvatske i svjetske - Muzej prekinutih veza .

Njihov je osam godina stari projekt bio toliko uspješan da se nadmašio i vlastiti slogan , 'Ako vam je slomljeno srce, idite u Zagreb', jer se izložba nalazi na svjetskoj turneji i trenutačno boravi u Londonu.

Britanski je Daily Mail o Vištici i Grubišiću napravio i čitavi članak hvaleći originalnost njihove ideje . Odmah na početku tekst naglašeno je kako je izložba dobila nekoliko nagrada te koliko su neuobičajeni izloženi primjerci - od plišanog medvjedića preko jestivih tangi do proteze za nogu.

Izložba je postavljena u londonskoj četvrti Covent Garden i to na dva mjesta - kazalište Tristan Bates te u ulici Erlham. Britanci će primjerke nesretnih ljubavi moći gledati do kraja tjedna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 21:37