BRAVO! KIDS

Pokrenut prvi radio namijenjen djeci u Hrvatskoj: Djecu će buditi Puž Brrrzi, a bravo! teta će im čitati priču za laku noć

bravo! kids

 /Press
Uz edukativni i zabavni sadržaj, za dobro raspoloženje zadužene su najljepše dječje pjesmice. Osim domaćih, na repertoaru su i strani, ali i regionalni dječji hitovi

Od danas naši najmlađi imaju poseban razlog za sreću, ali i njihovi roditelji - pokrenut je bravo! kids prvi radio u Hrvatskoj namijenjen djeci.

Tako će od sada svako jutro dječicu u 6:30 buditi Puž Brrrzi, a bravo! teta im prije vrtića u 7:00 čitati brrrzu priču. Na taj način djecu će motivirati na buđenje, jutarnju higijenu, a imat će i veselu pratnju do vrtića.

Doručak, voće i povrće, sport i zdrave navike obožava Puž Brrrzi, a uskoro će ih zavoljeti i njegovi obožavatelji, jer će ih on non stop zagovarati.

Kako bi što lakše postigli rutinu - svaku večer u 19:30 kreću pripreme za spavanje, a prije nego usnu, Puž Brrrzi podsjetit će djecu da je vrijeme za večeru, pranje zubića i kupanje, a da nakon toga stiže bravo! teta koja u 20 sati čita priču za laku noć.

Mama Anđela ima četvero djece. Svi s nestrpljenjem iščekuju Puža Brrzog, ali i bravo! tetu.

KONAČNO! Mogu samo reći hvala! Najviše me veseli jer više neće sjediti hipnotizirani pred televizijom, a onda i jer im više neću morati smišljati play listu… Sigurno ćemo čuti i neke nove pjesmice, ali najviše se veselimo pričama za laku noć.

Mama Matina radosnu vijest podijelila je sa svojom uskoro četverogodišnjom Tesom.

Presretne smo. I inače u našem domu često slušamo radio, jer izbjegavamo ekrane koliko god je to moguće. Ovakav sadržaj doista je inovacija na našem prostoru i bit će pravo osvježenje u našoj rutini za spavanje, ali će nadam se i olakšati mukotrpno buđenje prije vrtića koje će u dobrom ritmu sigurno biti mnogo lakše.

No sretne vijesti ne vesele samo roditelje i djecu.

Teta Marina svaki vikend čuva malenu nećakinju Elu.

Ela inače jako voli plesati, čak smo iz Austrije nabavili glazbenu kutijicu na koju snimamo pjesme, a sve kako bi izbjegli ekran. Međutim osim što svako malo treba iznova snimati pjesme, kutiju treba puniti, voditi računa o tome da je ne zaboravimo. Ovo je baš super i svima ste nam olakšali. Jedva čekamo da zaplešemo na vaš izbor pjesama, slušat ćemo vas i u parku!

Klikom na br.hr/ bravo! kids ili putem bravo! aplikacije stižete na mjesto koje je 24/7 posvećeno samo djeci. Uz edukativni i zabavni sadržaj, za dobro raspoloženje zadužene su najljepše dječje pjesmice, od onih koje su slušali roditelji mališana, pa čak i djedovi i bake kada su bili mali. Osim domaćih, na repertoaru su i strani, ali i regionalni dječji hitovi. Kad si sretan, Zeko i potočić, Tata kupi mi auto, Ententinići, Grga Čvarak, Baby shark – pjesmice uz koje se raste.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 13:33