KOSHEEN U BOOGALOOU

Brojimo sitno do koncerta britanskih ikona elektronske glazbe! Sian Evans snimila video za hrvatske fanove

Sian Evans (Kosheen)

 Petru Cojocaru
U Zagrebu, koji im je ujedno i posljednja koncertna postaja u ovoj godini, imamo ih priliku gledati u petak, 8. prosinca

"Hide U", "Catch", "All in My Head" i "Resist“ - ovo je samo dio set liste britanskih ikona elektronske glazbe, Kosheen, koju ćemo s guštom uživo slušati u petak, 8. prosinca, u zagrebačkom Boogaloou.

Karizmatična i jedinstvena Sian Evans, lead vokal koja ujedno piše i tekstove, nakon pet objavljenih albuma te mnogih nagrada, svoju energiju usmjerila je u inovaciju nastupa uživo te ih dovela na novu razinu izvrsnosti.

Jedinstvenom formulom pronađenom u spoju trip-hopa, drum‘n‘bassa te elektronike, u kombinaciji sa spektakularnim vokalom, Sian osvaja simpatije diljem svijeta. Dva od pet albuma ušla su na UK Top 10 albums listu i mjesecima obarali rekorde na top ljestvicama.

U Zagrebu, koji im je ujedno i posljednja koncertna postaja u ovoj godini, u petak, 8. prosinca, imamo ih priliku još jednom gledati u klubu Boogaloo.

Za zagrijavanje i after zadužen je DJ Krnya, koji je ove godine obilježio 40-godišnji jubilej DJ karijere. Godine 2008. pokrenuo je svoj internet radio Urbana Music Radio, a 2021. u Opatiji je osvojio nagradu "Ambasador" za najbolji live stream DJ nastup "DJ Krnya Live @ Kalnik Mountain".

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 28 eura putem Entrio sustava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 20:49