ODLAZAK LEGENDE

Oglasili se iz Parnog valjka: ‘Aki je preminuo iznenada u Novom Mestu, ovo je šok za sve nas‘

Marijan Brkić i Aki

 Livio Andrijic/Cropix
U ime obitelji i benda Parni Valjak molim za razumijevanje u ovim teškim i tužnim trenucima - poručuje Dino Bahtijarević, menadžer benda

Kako je ranije s velikom tugom potvrđeno, danas nas je u 67. godini života zauvijek napustio Aki Rahimovski, frontmen Parnog Valjka i jedan od najvećih vokalnih interpretatora regionalne glazbene scene.

Ovu tužnu vijest, bend Parni Valjak podijelio je putem svojih društvenih mreža, a u nastavku vam donosimo i službenu izjavu menadžmenta benda:

- Nažalost, danas nas je napustio naš dragi Aki. Preminuo je iznenada u prijepodnevnim satima u bolnici u Novom Mestu. Ovo je šok za sve nas te vas u ime obitelji i benda Parni Valjak molim za razumijevanje u ovim teškim i tužnim trenucima. O svim daljnjim informacijama obavještavat ćemo vas redovito - poručuje Dino Bahtijarević, menadžer benda Parni Valjak.

Malo je vokalnih interpretatora i glazbenika na ovim prostorima koji su toliko osebujni kao što je Aki Rahimovski. Kroz pet desetljeća glazbenog djelovanja, svojim prepoznatljivim i snažnim vokalom prometnuo se u jednog od najvećih regionalnih rock-pjevača te postao omiljeno glazbeno ime svih generacija.

Osim kroz pjesme, svoju snažnu pokretačku energiju prenosio je i kroz koncertne spektakle Parnog Valjka, s kojima je vjernoj publici desetljećima donosio vrhunsko koncertno iskustvo, ispunjeno glazbom, ljubavi i momentima za pamćenje.

Kao glazbenik, Aki Rahimovski iza sebe ostavlja bogato nasljeđe i zauvijek ispisane stranice dnevnika regionalne glazbene povijesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. svibanj 2022 17:33