DOBRA ZABAVA I PRILIKA

SEASPLASH FESTIVAL Pridruži se volonterskom timu i stekni nova poznanstva iz cijelog svijeta

 Promo, Seasplash festival
Seasplash festival poziva sve odgovorne, željne novih iskustava i dobre atmosfere da se pridruže volonterskom timu jednog od najdugovječnijih festivala u Hrvatskoj.

Od samih početaka, kroz volonterstvo, Seasplash omogućuje mladima stjecanje radnih iskustava te novih poznanstva iz cijelog svijeta. Zadaci volontera podrazumijevaju aktivnosti kao što su usmjeravanja posjetitelja i informiranja o programu i sadržajima festivala, pomoć unutar ArtSplash zone kao i u festivalskoj kuhinji, održavanje komunikacije i reda na festivalskom prostoru te ispomoć u infrastrukturnim poslovima.

Volonteri mogu postati svi punoljetni kandidati koji će po završetku prijava proći kroz selekcijski postupak. Maksimalan broj radnih sati volontera u jednoj smjeni iznosi šest sati. Osim dobre zabave i prilike da se upoznaš s festivalskom atmosferom koja vlada unutar organizacijskog tima, Seasplash festival će ti u znak zahvalnosti osigurati festivalsku ulaznicu, mjesto za kampiranje (uz vlastitu opremu), kao i bonove za piće i tople obroke, ovisno o angažmanu.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti najkasnije do 12. srpnja 2017. godine za volonterstvo u periodu od 20. do 24. srpnja 2017. godine, a sve što je potrebno učiniti je ispuniti prijavnicu! Kontakt za dodatna pitanja: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prošlogodišnji art novitet se nastavlja

Seasplash festival ponovno će ugostiti domaće i inozemne street art umjetnike, grafitti writere, ilustratore i multimedijalne umjetnike. Ovogodišnja ArtSplash kolonija otvara vrata utvrde Punta Christo ususret 15. Seasplash festivalu te umjetnicima omogućava izradu vlastitih umjetničkih djela od 22. lipnja do 20. srpnja 2017. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 02:54