NOVI SOLO ALBUM U PRIPREMI

VIDEO: MILE KEKIN OBJAVIO NOVI SINGL 'Atlas je putna pjesma, kao što postoje putne rakijice nakon kojih nema nazad'

 Roberto Pavić
 

Iako Miletov „Reno 4“ još nije odvozio cijeli put po radio postajama, došao nam je novi singl i spot „Atlas“!

„Atlas je putna pjesma, kao što postoje putne rakijice nakon kojih nema nazad. To je pjesma gastarbajtera, pečalbara i onih kojima je samo pun kufer svega pa sjedaju u prvi bus, vlak i avion iako znaju 'da ih nigdje ne čeka zemlja meda i mlijeka'“, kaže Mile Kekin.

Videospot za pjesmu je režirao jedan od najboljih domaćih redatelja Radislav Jovanov Gonzo, a snimio Josip Ivančić.

Mile je „Atlas“, kaže, napisao u par minuta - pjesmu je snimio Bojan Pahljina u RSL-u, producirao Denis Mujadžić - Denyken, a masterirao Brad Blackwood.

„Posebno moramo zahvaliti hrvatskim željeznicama na jeftinijim kartama i što su nam posudili kapu i onu palicu kojom se maše vlakovima. Hvala i Huljama, prijateljskom bendu, što su nam glumili u spotu i još nam pivu platili. Također, hvala šminkerici Kasandri što smo ispali ljepši nego što smo mogli zamisliti“, rekao je Mile Kekin.

„Atlas“ je druga autorska pjesma koju Mile Kekin planira objaviti na drugom solo albumu čiji je izlazak planiran krajem godine.

Pjesma Reno 4 Mile Kekina je ove godine bila nominirana za Porin u najatraktivnijoj kategoriji – onoj za pjesmu godine.

Članovi Miletovog benda su Danko Krznarić (gitare i klavijature, perkusije i prateći vokali), Marko Bregant (gitare i prateći vokali), Andrija Lazo (harmonika i prateći vokali), Neven Jurić (bas gitara i prateći vokali) i Matko Gaće (bubnjevi bez pratećih vokala).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. kolovoz 2021 04:34