IZGUBILA KILE, ALI NE I GLAS

VIDEO: POVRATAK ADELE Poslušajte grandioznu baladu kojom je najtiražnija pjevačica najavila novi album

 YouTube
Njen veličanstven glas je dobro poznatim tamnim sjajem iznova zasjao u grandioznoj klavirskoj baladi, ujedno i najavnom singlu "Hello"

Trebao je izaći u rujnu, ali nije, no sada je definitivno: treći album “25” najtiražnije britanske i svjetske pjevačice Adele izlazi 20. studenoga, a na njemu su uz producenta Paula Epwortha, uvelike zaslužnog što je “21” iz 2011. godine postao najprodavaniji album 21. stoljeća, sudjelovali Pharell Williams, Danger Mouse, Damon Albarn koji “25” opisuje riječima “vrlo srednjestrujaški” i, navodno, Phil Collins.

U međuvremenu Adele je rodila, izgubila podosta kilograma, ali ne i veličanstven glas koji je dobro poznatim tamnim sjajem iznova zasjao u grandioznoj klavirskoj baladi, ujedno i najavnom singlu “Hello”, započetom zgodnim uvodom u kojem velika pjevačica skromno kaže “Hello, it’s me”.

Sudeći po prvom singlu, velikog odmaka u odnosu na prva dva albuma nema i dobro da je tako jer Adele je jedna od rijetko istinski kvalitetnih zvijezda današnje pop glazbe čiji ukus nije u raskoraku s astronomskim nakladama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 18:30