HIT TRILER

Serijski ubojica znan kao Babysitter otima i ubija djecu. No nitko ne može otkriti tko je...

Joyce Carol Oates

 Annika Byrde/Ntb Scanpix/Profimedia/Annika Byrde/ntb Scanpix/profimedia
Joyce Carol Oates napisala je triler ‘Babysitter‘ (Petrine knjige), roman o ljubavi i obmani, požudi i iskupljenju, u doba kad bogata predgrađa šokiraju ubojstva djece

Američka spisateljica Joyce Carol Oates donosi triler "Babysitter" (Petrine knjige), roman o ljubavi i obmani, požudi i iskupljenju smješten u vrijeme kad bogata bjelačka predgrađa Detroita potresaju ubojstva djece.

"Na izmaku turbulentnih sedamdesetih godina prošloga stoljeća, nakon neriješenih ubojstava djece koja su šokirala Detroit, životi nekoliko ljudi povezuju se s tragičnim posljedicama. To su Hannah, supruga istaknutog lokalnog biznismena, koja je započela ljubavnu avanturu s mračno karizmatičnim strancem čiji identitet ostaje neuhvatljiv; Mikey, spretan sitni kriminalac, koji se nađe na neočekivanom zadatku ispravljanja nepravde; i serijski ubojica znan kao Babysitter, zagonetan i zastrašujući lik na periferiji elitnog Detroita. Dok Babysitter nastavlja otimati i ubijati, putevi ovih pojedinaca isprepleću se na zapanjujuće i neočekivane načine", pišu iz Petrinih knjiga.

image

Babysitter

/Petrine Knjige

"Babysitter" je, poručuju, "nemilosrdno ispripovijedano istraživanje opasnosti življenja alternativnih života, koje postavlja pitanje koliko smo daleko spremni ići kako bismo zaštitili one koje najviše volimo".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 10:15