KOJE KAPUTE OBUĆI I ZAŠTO

Kaputi i čizme vrući su par ove hladne jesenske sezone

Kaput je odjevni predmet koji je ključan u jesensko/zimskoj garderobi. Nemojte na njemu štedjeti jer ćete ga nositi gotovo do proljeća. Najomiljeniji su oni klasični poput crnog, koji se može nositi na sve kombinacije. Ove su se godine nametnule tri ključne boje - smaragdnozelena, žarkonarančasta i sve nijanse pudera. Uz to, Burberry je primjerice izbacio kaput koji je kombinacija balonera i kožne jakne, što se naizgled čini nespojivim, ali na fotografijama izgleda fantastično. Čizme su te s kojima se kaput najbolje slaže. Svaka vrsta kaputa upravo stoga ima svoj par čizama. Poput vanilije i čokolade, jagoda i šlaga, i kaput i čizme hit su kombinacija.

No, pri odabiru bi tebalo pripaziti na to da uvijek izaberete komade koji nisu istoga stila. Donosimo vam stoga prijedloge za devet kombinacija. Zeleni elegantni kaput nemojte iskombinirati na visoke, elegantne crne čizme, jer je to pomalo “ziheraška” kombinacija. Radije izaberite one crvene ili narančaste koje će zajedno izgledati jako zanimljivo. Na klasični crni voluminozni kaput obujte sportsko-elegantne polučizme na vezanje, a na šminkerski narančasti kratki kaputić bajkerske čizme.

Retro šareni kaput najbolje ide uz ultraseksi štikle, a sportski šuškavac uz niske, tople čizme, ali sa - zakovicama. Oversized kaput voli se s gumenim, a šminkerski bež kaput s niskim, vunenim čizmicama, poput papuča.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:07