NIJE PREŽIVJELA

DJEVOJČICA (10) SE BACILA PRED JUREĆI AUTO DA SPASI DVIJE MALE CURICE 'Ne znam kako bih joj se odužio... Ona je bila njihov anđeo čuvar'

 Privatni album

Kiera Larsen, 10-godišnja djevojčica iz Lakesidea u američkoj saveznoj državi Kaliforniji, tragično je poginula nastojeći spasiti dvoje mlađe djece.

Curica, čiji je herojski čin ganuo mnoge, život je izgubila iskočivši prošli ponedjeljak pred prazan automobil koji je s parkirnog mjesta iz nepoznatih razloga krenuo nizbrdo. U posljednji je trenutak odgurnula dvije djevojčice - jednogodišnju Adison i dvogodišnju Emmu Jenkins - i spasila ih od gotovo sigurne smrti.

No, Mercedes proizveden 1999. godine naletio je na nju i teško je ozlijedio. Prebacili su je u bolnicu, ali liječnici je nisu uspjeli spasiti.

'Spasila je živote mojih kćeri. Obje su mogle poginuti da nije učinila ono što su je njezini roditelji učili, da štiti sve oko sebe', rekla je potresena majka dviju djevojčica Alissa Jenkins. Njezin zaručnik Jonathan Gusich za Kieru je rekao da je curicama bila poput starije sestre te da je uvijek na njih pazila.

'Ne znam kako bih joj se mogao odužiti. Ona je mojim djevojčicama bila anđeo čuvar, žive su samo zahvaljujući njoj. Ona je istinska heroina', rekao je Gusich.

U policiji obećavaju detaljnu istragu u pregled automobila ne bi li utvrdili zašto je sam od sebe krenuo nizbrdo.

Kierina je obitelj otvorila posebnu stranicu na servisu Gofundme na kojoj skupljaju novac kako bi mogli podmiriti troškove njezina sprovoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 18:04