Atari vas nagrađuje za vježbanje

Atari vas nagrađuje za vježbanje

Iako poznati izdavač kontinuirano radi na svojim proizvodima, ime Atari možda najbolje vežete za klasične igre i konzole koje su bile najpopularnije u vrijeme 70-ih i 80-ih godina.

Sada je Atari još više zagazio u mobilne vode, te je u suradnji s 8BitFit razvojnim studijem spremio Atari Fit aplikaciju za iOS i Android uređaje.

Uz ovu aplikaciju, vaš je zadatak vježbati onako kako vi najviše volite. Aplikacija sadrži više od 100 vježbi te više od 30 planova treninga. Što vi više vježbate, dobivate više bodova koje kasnije možete iskoristiti za otključavanje klasičnih igara kao što su Pong, Super Breakout i Centipede.

Aplikacija je kompatibilna s uređajima kao što su Fitbit i Jawbone, a može skupljati podatke i s drugih aplikacija poput RunKeepera, Apple Healtha ili Google Fita.

Atari Fit je besplatan te ga besplatno možete preuzeti za Android i iOS , a ovo je stvarno zgodan način za povezivanje zdravog načina života uz vježbanje s odličnim igrama koje ćete rado zaigrati u pauzama između treninga.

atari-fit_2
Atari vas nagrađuje za vježbanje



atari-fit_1
Atari vas nagrađuje za vježbanje
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 13:48