Guild Wars 2 od sutra besplatan tjedan dana

Guild Wars 2 od sutra besplatan tjedan dana

Od sutra, 25. rujna moći ćete napraviti probni korisnički račun za Guild Wars 2 koji će vam omogućiti igranje popularnog MMORPG-a besplatno punih tjedan dana. Developeri se nadaju da će ta degustacija biti dovoljna da vas zaintrigira i natjera da kupite igru.

Probni period će, treba istaknuti, imati određene restrikcije. Prošle godine, za vrijeme održavanja probnog perioda je bilo određenih problema sa chatom, a ovogodišnje restrikcije bi trebale iste ove godine ukloniti. „Probni igrači“ će moći slati mail i pričati sa igračima koji su im na listi prijatelja, ali neće moći koristiti chat u sklopu mape. Također neće biti u mogućnosti pristupiti na Gem Store i Currency Exchange, kao i World-versus-World, bojnom polju trenutnog jesenskog turnira.

Guild Wars 2 se nedavno ažurirao sa rujanskim paketom čime se „dramatično promijenilo iskustvo za nove igrače“. Mnoge promjene su na kraju ispale kontroverzne u GW zajednici, zbog ubrzanog razvoja novih likova, a od izdavanja paketa su uslijedili brojni manji patchevi i hotfixevi koji su imali zadaću neke stvari vratiti na stanje prije rujanskog ažuriranja.

Kao što smo već napomenuli, besplatni period počinje 25. rujna, te traje do 1. listopada. Ako niste upoznati sa Guild Warsom, obratite pozornost na fan-made video prve sezone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 04:31